ZekerWeb Uitbreidingen

Uitbreidingen

Aanvullingen voor uw website of juist een extra site voor een specifiek concept.

Uitbreiding van uw ZekerWeb-site

DenK heeft diverse handige uitbreidingen ontwikkeld voor uw ZekerWeb-site. Zo bieden wij bijvoorbeeld een kant-en-klare oplossing voor reviews en hebben we voor makelaars een speciale woningmodule.

Extra website

Soms komt een propositie of een speciale collectiviteit beter tot z'n recht op een losse website. DenK biedt relaties met een ZekerWeb-site diverse standaard oplossingen, maar kan desgewenst ook een maatwerk site realiseren. 
Heeft u een vraag over ZekerWeb? Bel dan gerust naar 0344 700 270.

Woningaanbod

Bemiddelt u ook bij de aan- en verkoop van huizen? Breid uw ZekerWeb-site dan uit met onze fraaie woningmodule.

De module bevat een overzichtspagina waar bezoekers woningen kunnen sorteren en filteren. Elke woning heeft verder een eigen detailpagina met tabbladen voor de beschrijving, kenmerken, foto-overzicht, een kaart en een reactieformulier.

Online koppelingen

De woningaanbod module beschikt over koppelingen met Realworks en Venum waardoor uw woningaanbod automatisch in uw website wordt verwerkt. 

Losse website voor uw concept

Sommige proposities of collectiviteiten komen beter tot hun recht op een losse website

Ondanks dat een ZekerWeb-site een complete website is waar veel uitbreidingen op mogelijk zijn, kan het toch voorkomen dat u een losse website nodig heeft voor een speciaal concept of een bijzondere collectiviteit. 

Voor relaties met een ZekerWeb-site heeft DenK diverse uitgewerkte oplossingen. Hebben we geen passende oplossing voor uw bijzondere wens? Dan is ook maatwerk mogelijk. Neem contact met ons op voor informatie of een advies.

Actueel nieuws in uw website

Uw website altijd up-to-date en voorzien van actueel financieel nieuws

U bent nog niet toe aan een ZekerWeb-site, maar wil wel graag dat uw huidige site actueel nieuws bevat? Zonder dat u er omkijken naar heeft?

Maak dan gebruik van de nieuwsmodule van DenK. Deze kunt u eenvoudig opnemen in uw site.

Heeft u een Wordpresssite maak dan gebruik van onze Wordpress plugin. Dan worden de nieuwberichten in de database van uw Wordpressite geladen en kunt het nieuws op (laten) maken zoals u dat wenst.

Voorbeeld Nieuwsmodule

Polisvoorwaarden en verzekeringskaarten

Uw polisvoorwaarden en verzekeringskaarten altijd up-to-date! Twee handige tools voor uw website.

PolisvoorwaardenInUwSite
Met PolisvoorwaardenInUwSite heeft u altijd de meest actuele polisvoorwaarden in uw website zonder dat u daar zelf enig onderhoud aan heeft. Lees meer ...

VerzekeringskaartenInUwSite
Met VerzekeringskaartenInUwSite heeft u altijd de meest actuele verzekeringskaarten in uw website zonder dat u daar zelf enig onderhoud aan heeft. Lees meer ...

U bepaalt zelf eenvoudig van welke verzekeraars en van welke categorieën de polisvoorwaarden of verzekeringskaarten in uw website actief zijn. Money View zorgt dat deze altijd actueel zijn en blijven. U kunt eigen kaarten of voorwaarden toevoegen.

Interesse in één van de uitbreidingsmogelijkheden of ZekerWeb? Neem contact met ons op.

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.