DenK gaat samenwerking aan met Future of Finance

20% korting op Webcam & schermdelen en Online agenda

DenK Internet Solutions is een samenwerking aangegaan met Future of Finance. Deze specialist op het gebied van advies op afstand heeft onder de naam Finly een complete, digitale adviesstraat ontwikkeld, waarvan de onderdelen ook los inzetbaar zijn. Speciaal voor klanten van DenK biedt Future of Finance de module Webcam en schermdelen aan tegen een scherpe prijs, desgewenst aangevuld met de Online agenda.

20 procent korting geschreven op het strand
Nieuws
Datum: 25-08-2020

Joost Heijligers is één van de twee ondernemers die Future of Finance in 2012 heeft opgericht. “Op 1 januari 2013 zou het provisieverbod van kracht worden”, blikt hij terug. “Daar wilden wij op anticiperen door het adviestraject zo efficiënt mogelijk in te richten. Iedereen kan zich immers nog herinneren dat de perceptie van de klant over de prijs van advies niet bepaald overeenkwam met die van de adviseur zelf. Advies op afstand zou die kloof kunnen dichten, dachten wij.”

Verzekeraars
In de eerste jaren werkte het bedrijf vooral voor verzekeraars, met als doel om door middel van hersteladvies woekerpolis-problemen op te lossen. Joost: “We wisten dat dit eindig zou zijn, dus hebben we onze software in 2017 omgebouwd tot wat nu Finly is. Ook nu zijn verzekeraars trouwens nog belangrijke klanten van ons bedrijf.”

Voordelen
“Het voordeel van onze module Webcam en schermdelen boven opties zoals Zoom en Teams is dat alles zich online afspeelt en dat zowel de adviseur als de klant rechten heeft om gegevens in te vullen”, legt Joost uit. “Noch de een, noch de ander hoeft iets te downloaden. De adviseur zit in de lead, maar kan rechten overdragen om de klant te laten inloggen in een persoonlijke omgeving, bijvoorbeeld om zelf bepaalde velden in te vullen of direct een digitale handtekening te zetten. Daarbij verlopen de contacten uitsluitend via Nederlandse servers en wordt er dus niets opgeslagen of bewaard. Daarmee voldoet ons systeem aan de AVG en is het 100% compliant.”

Klanttevredenheid
Klanten die een afspraak maken voor advies op afstand ontvangen een sessiecode die ze moeten invullen op de website van de adviseur. Deze linkt via een beveiligde verbinding naar de module Webcam en schermdelen, die ook in de look & feel van het kantoor is vormgegeven.

“Daarmee begint de klantreis op de eigen website van de adviseur, die tevens zelf kan bepalen waar deze eindigt”, aldus Joost. “Zo biedt de module bijvoorbeeld de mogelijkheid om na afloop van het gesprek een klanttevredenheidsonderzoek te houden. Zeker voor adviseurs die net beginnen met webcam-advies is dat goud waard!”

Online agenda
Wie dat wil, kan tevens de module Online agenda afnemen. “Daarmee kunnen klanten zelf snel en eenvoudig een afspraak maken in de agenda van de adviseur. Die bepaalt op zijn beurt welke dagen of dagdelen hij daarvoor beschikbaar stelt. Maakt de klant een afspraak, dan krijgt hij direct een mail met de bevestiging en aanvullende informatie.”

Aanbod
De module Webcam en schermdelen kost normaal gesproken € 25 per maand exclusief btw. De prijs van de modules Webcam en schermdelen plus Online agenda is € 35 per maand exclusief btw. Klanten van DenK krijgen 20% korting op deze prijzen. De eenmalige kosten bedragen € 150,- exclusief btw.

Meer informatie en bestellen
Wilt u meer informatie over de modules van Future of Finance? Kijk dan even op hun website of bel met 088-1150100. Wilt u Webcam en schermdelen en/of Online agenda opnemen in uw website? Vul dan hier het bestelformulier en geef daarin aan dat u klant van DenK bent.

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.